Egeische zee parels Vakantie

Egeische zee parels vakantie

Fantastische rondreis naar de mooiste plaatsen aan de Egeische zee 

Efeze bibliotheek Carian trail hiking holidays
Sirince dorp
Efeze bibliotheek
Wandelvakanties Turkije Efeze
Wandelvakanties Turkije Sirince februari 2020

Cultuur, natuur en historie

Deze vakantie heeft alles, Cultuur natuur en historie, wandelingen in mooie gebieden , antieke steden bezichtigen , dorpjes ontdekken. En het mooie is alle entrees zijn inclusief. 

Tot in de details voor u geregeld

Deze vakantie is tot in de details voor u geregeld.

Janet

Tijdens deze hele reis ben ik uw gids. Jaren woonachtig in deze regio en ik sta u met raad en daad bij waar nodig is.

wandelvakanties Turkije efeze

Beschavingen en historie

Inclusief de entree gelden van de antieke steden Efeze en Knidos die we gaan bezoeken

Natuur

Prachtige wandelingen in mooie natuurgebieden onder leiding van Janet

Villa anfora

cultuur

Neem een kijkje in de echte authentieke Turkse cultuur

Lees hieronder het programma van dag tot dag

Een compleet georganiseerde wandelvakantie inclusief culturele uitstapjes.

Hieronder de door ons ontworpen fantastische reis

Onvergetelijke Wandelvakantie aan de Egeïsche Zee: Verken Efeze, Bafa Meer en Meer

 Dag 1 – Aankomst en Vrije Tijd in Kusadasi of Selcuk

Beschrijving: Bij aankomst op de luchthaven van Izmir zorgen wij voor een handige transfer naar uw hotel in Kusadasi of Selcuk. Neem de gelegenheid om te ontspannen en u voor te bereiden op de spannende dagen die voor u liggen.

: Dag 2 – Ontdek Efeze: Huis van de Maagd Maria en Oude Ruïnes

Beschrijving: Ga met ons mee op een fascinerende reis door de geschiedenis terwijl we het vereerde Huis van de Maagd Maria bezoeken en de opmerkelijke ruïnes van Efeze verkennen. Dompel uzelf onder in het culturele erfgoed van deze oude stad, begeleid door onze deskundige Engelssprekende gids. Maak prachtige foto’s van de Bibliotheek van Celsus en het Grote Theater. Geniet van een heerlijke lunch in een lokaal restaurant voordat u het charmante dorpje Sirince verkent. Keer terug naar uw hotel in Kusadasi en ontspan.

Dag 3 – Schilderachtige Wandeling met Adembenemend Uitzicht

Beschrijving: Ervaar de natuurlijke schoonheid van de Egeïsche regio tijdens een schilderachtige wandeling met adembenemend uitzicht. Ontdek een klein meer en een pittoresk dorp terwijl u de betoverende landschappen doorkruist.

Dag 4 – Bafa Meer en Verkenning van de Latmosberg

Beschrijving: Laat u onderdompelen in de betoverende sfeer van het Bafa Meer, bekend om zijn mogelijkheden om vogels te spotten en viservaringen. Maak een wandeling naar de Latmosberg om het indrukwekkende klooster van de zeven broeders  en de eeuwenoude fresco’s te bewonderen. Geniet van een boottocht naar de eilanden van het meer en proef de lokale keuken. Sluit de dag af met een comfortabel verblijf in Marmaris.

Dag 5 – Avontuur op de Carian Trail en Betoverende Watervallen

Beschrijving: Bereid u voor op een opwindende wandeling langs de Carian Trail, waar u wordt beloond met betoverende uitzichten bij Hydas. Verbaas u over de boeiende Turgut Watervallen en geniet van de sereniteit van het kustplaatsje Orhaniye. Laat u onderdompelen in de lokale folklore voordat u terugkeert naar uw hotel in Marmaris.

Dag 6 – Kustwandeling en Rustige Stranden

Beschrijving: Check uit bij uw hotel en maak een pittoreske kustwandeling van Alavara naar Cakil Beach en Armonika Beach. Laat u onderdompelen in de rust van het bos en geniet van de prachtige kustgezichten. Ga ‘s avonds naar Datca voor een

Dag 6 – Kustwandeling en Rustige Stranden

Beschrijving: Uitchecken bij uw hotel en beginnen aan een schilderachtige kustwandeling van Alavara naar Cakil Beach en Armonika Beach. Laat u onderdompelen in de rust van het bos en geniet van de prachtige kustgezichten. ‘s Avonds gaat u naar Datca voor een comfortabele overnachting.

Dag 7 – Oude Ruïnes en Verkenning van Knidos

Beschrijving: Maak de schilderachtige wandeling van Degirmenbuku naar Knidos en verken de fascinerende overblijfselen van de oude stad. Ontdek de rijke historische betekenis van Knidos onder begeleiding van onze deskundige tourgids. Keer terug naar uw hotel in Datca en koester de herinneringen aan de dag.

Dag 8 – Vallei Trektocht en Culturele Genoegens

Beschrijving: Maak een gemakkelijke wandeling door de betoverende Karakoy Vallei. Laat u onderdompelen in de natuurlijke schoonheid van de regio, inclusief het charmante dorpje Karakoy en zijn traditionele graanmolens. Neem een pauze in een lokaal café en geniet van een kopje Turkse thee of koffie. Keer terug naar uw hotel in Datca, verkwikt door de ervaringen van de dag.

Dag 9: Wandeling van Lovers Lane naar Burgaz in Datca – Oude Stenen, Olijfoliefabriek en Meer

Meta Description: Beleef een gemakkelijk en onvergetelijk wandelavontuur op Dag 9 van uw Egeïsche Zee Parel-reis. Verken Lovers Lane in Datca, aanschouw oude stenen in Burgaz, bezoek een olijfoliefabriek en geniet van een schilderachtige wandeling naar Gereme. Ontdek de schoonheid van de landschappen en culturele schatten van Datca. Boek vandaag nog uw wandelvakantie!

Dag 9 – Wandeling van Lovers Lane naar Burgaz in Datca: Oude Stenen en Culturele Genoegens

Beschrijving: Op Dag 9 nodigen we u uit voor een gemakkelijke wandeltocht door de pittoreske landschappen van Datca. Beginnend in het centrum van Datca, verken de romantische Lovers Lane en vervolg uw wandeling naar Burgaz. Onderweg verbaast u zich over oude stenen, ontdekt u een charmante wijnkoeler aan zee en bezoekt u een historische olijfoliefabriek. Na een heerlijke pauze in een lokaal restaurant nabij de molens van Kizlan, bereidt u zich voor op een 13 km, maar gemakkelijke, wandeling naar Gereme. Onze deskundige gids zal ervoor zorgen dat u optimaal kunt genieten van deze verrijkende ervaring. Aan het einde van de wandeling zal onze chauffeur u terugbrengen naar uw hotel, met blijvende herinneringen aan de natuurlijke schoonheid en culturele erfgoed van Datca.

Dag 10 – Afscheid en Vertrek vanuit Bodrum of Dalaman

Beschrijving: Nu uw wandelavontuur in de Egeïsche Zee Parel tot een einde komt, is het tijd om uit te checken bij uw hotel en afscheid te nemen van de betoverende regio van Datca. Ons team regelt een handige transfer naar de luchthaven van Bodrum of Dalaman voor uw terugvlucht naar huis. Denk terug aan de ongelooflijke ervaringen en onvergetelijke momenten die u hebt gehad tijdens uw Egeïsche reis.

Opmerking: Om een naadloze en probleemloze wandelvakantie te garanderen, raden wij u aan uw Egeïsche Zee Parel-tour van tevoren te boeken en contact op te nemen met ons team voor eventuele aanvullende informatie of speciale verzoeken.