Informatie

Wandelvakanties Turkije is een van de websites van Greennature travel.Wij verzorgen reizen naar Turkije , hiking en wandelvakanties , rondreizen naar het Zwarte zee gebied, Cappadocie, en interkerkelijke reizen naar de Egeische kust naar de ruines van de 6 kerken zoals ze in de bijbel staan beschreven. In de nabije toekomst komen hier nog culinaire reizen bij. U ziet wij hebben een breed scala aan authentieke reizen in ons portfolio. 

Wat we niet doen zijn de zon zee en strandvakanties en kroegentochten organiseren. Ons reizen zijn gefocust op u het authentieke van Turkije te laten zien, u in contact brengen met een andere cultuur. Dit ziet u ook in ons excursie aanbod terug. Bijvoorbeeld in Datca onze  Dorpentocht waar je zelf broodjes gaat bakken bij iemand thuis en bij hun aan de buiten of keukentafel je lunch nuttigt. Want zeg nou zelf het is toch leuker om iets van een andere cultuur te zien en te zien hoe de mensen leven dan een zon zee en strandvakantie want die zijn in Turkije en Spanje hetzelfde…

 

De naam van deze website is helder en duidelijk wandelvakanties in Turkije. Voor een groot gedeelte maken we gebruik van de Carian Trail een maar liefst 840 km gemarkeerd met een witte en rode streep wandelpad .1 worden met de natuur en bewegen tegelijk, in de natuur kom je tot rust , kun je vaak helderder over bepaalde situaties nadenken en op wat afstand van huis gaat dat vaak nog gemakkelijker. Buiten dat om : het is schitterend in Turkije :Blauwe zee , groene bergen , rotsen en kliffen en vogels die fluiten. En bovenal een heerlijk klimaat. Reuma  en astma patienten hebben hier door de droge lucht veel minder last van hun aandoeningen dan in Nederland. Op onze wandelingen lopen we altijd in kleine groepjes van soms maar 2 en maximaal 10 wandelaars. Dit doen we omdat we houden van een persoonlijke sfeer en een gemoedelijk karakter aan de reis willen geven. Bij een grotere groep is dit gewoonweg niet mogelijk Wij hebben aandacht voor onze vakantiegangers en met een kleine groep kunnen we onderweg nog eens spontaan iets erbij organiseren. Een zwempartij op een mooie dag, een heerlijke lunch onderweg in een dorp noem het maar op . Met 10 personen kan je bij iemand aan de buitentafel aanschuiven voor thee met 50 wandelaars wordt dat lastig . Ook tijdens onze wandeltochten geven we u graag een stukje van het authentieke Turkije mee. Al onze gidsen hebben jaren in Nederland gewoond en zijn Nederlands of hebben een Nederlands paspoort En spreken dus perfect Nederlands. Tegenwoordig spreekt haast iedereen wel Engels maar in je moederstaal gegidst worden is toch net even wat fijner. Tevens spreken al onze gidsen vloeiend Turks. Een noodzaak in een land als Turkije waar nog lang niet iedereen Engels spreekt of Duits. Onze service gaat dus net een stapje verder.

Hier in Turkije regelen wij ook het vervoer naar het startpunt van de trail die we gaan lopen en terug naar het hotel. Want na een fikse wandeling wil je zonder zorgen ,van komt er wel een dolmusbusje of een taxi voorbij die mij terug gaat brengen , gewoon relaxt naar je accommodatie kunnen gaan. De prijs is daardoor ook transparant . Er zijn in Turkije niet veel extra bijkomende kosten meer waar je nog rekening mee moet houden .

De transfer van de luchthaven naar het hotel , de transfers op de wandeldagen , de gids , op de wandeldagen de lunch, zijn gewoon verwerkt in de reissom.

Zelf koopt u de vliegticket.(eventueel kunnen wij dit ook voor u regelen) En u zorgt zelf voor het avondeten en op de reis en niet wandeldagen zorgt u zelf voor de lunch. Tenzij u half pension heeft geboekt in dat geval is dat ook geregeld.

Op onze wandelvakanties werken we met een groepsapp zodat iedereen de mooie foto’s onderweg gemaakt in de groep kan delen ‘s avonds in het hotel alle hotels waar wij mee samenwerken hebben gratis wifi . na de vakantie heffen we de groep weer op. En mochten er wijzigingen zijn met betrekking tot een ophaaltijd of iets mee te nemen voor onderweg kunnen we dat in de groep delen, wel zo gemakkelijk. 

 

Mocht u meer informatie willen dan kunt u mij altijd bellen via whatss app : Mijn naam is Janet en ik ben de gids in Datca en soms ook in Kusadasi , tevens eigenaresse van Greennature travel. MIjn nummer is 0090- 546 44 61 391.

 

Wij hopen u binnenkort te zien op een van onze bestemmingen.

 

Waterput in Hizirsah
Wandelvakanties Turkije Green nature travel hizirsah maart 2022
zonsopgang Hizirsah
Carian trail palamutbuku