Hiking in Kahramanmaras

Hiking de Kahramanmaras trail

Een favoriet binnen ons wandelvakantie programma’s. Avontuur, watervallen, rivieren, hoogvlaktes en bossen Kahramanmaras heeft het allemaal

Een hand vol geluk wandelvakantiesturkije Busra onze gids in de bergen
Suleymanli zijderoute Kahramanmaras wandelvakanties Turkije
Een hand vol geluk wandelvakantiesturkije

About Us

Deze wandelvakantie kent vele hoogtepunten.

Daarom raad ik aan het hele programma onder aan de pagina door te lezen. 

Hike met ons mee op deze trail

en geniet van alle prachtige opgedane ervaringen, op deze vakantie vul je je rugzak met mooie herinneringen voor thuis

Lieveheersbeestjes berg Kahramanmaras

Lieveheersbeestjes berg

Hoog in de bergen leeft een kolonie met lieveheersbeestjes uiteraard wandelen wij met elkaar hier naartoe tijdens onze hike om prachtige foto's te maken

Boven de wolken

1 avond zullen we de zonsondergang boven de wolken mee gaan maken tijdens deze vakantie , wat een fantastich gevoel van vrijheid is dit zeg.

lopen, hiking, trekking, wandelen we doen t allemaal

wandelen met onze gidsen

Al onze wandelvakanties worden begeleid door professionele gidsen. Ze kennen de routes, weten alle mooie plekjes en zorgen voor uw veiligheid onderweg in de natuur.

Mozaieken

In Kahramanmaras zijn prachtige mozaieken gevonden uit de romeinse tijd. We laten ze graag aan u zien. Natuur en cultuur staat altijd centraal tijdens onze wandelvakanties

Boek nu deze avontuurlijke wandel vakantie

Kijk naar de nog beschikbare datums voor deze fantastische reis

Kahramanmaras een vakantie om nooit te vergeten:

Compleet georganiseerde vakantie hier onder van dag tot dag beschreven.

Wij zullen tijdens deze vakantie foto’s en video’s maken oa met een drone die we in de groeps app delen , dit is een gratis service van wandelvakanties Turkije .nl zodat jullie mooie blijvende herinneringen zullen hebben aan deze prachtige vakantie .

Deze vakantie is alleen op basis van vol pension te boeken. dus inclusief ontbijt , een lunch voor onderweg voor in de rugzak en in de avond een warme maaltijd.

De vakantie is inclusief alle transfers in Turkije en goed getrainde Gidsen en begeleiders tijdens de wandelingen. 

Ontdek het verborgen paradijs van Kahramanmaraş tijdens een reis naar de luchthavens van Gaziantep of Kahramanmaraş, waar we met het vliegtuig landen. Vanaf de luchthaven maken we een korte reis naar de Döngel Life Bungalows ons thuis voor de komende periode, de geheime oase van Kahramanmaraş. Hier rusten we uit in onze houten kamers, omgeven door kersenbomen en met een prachtig uitzicht op het turquoise meer.

Na onze rust nemen we plaats in het restaurant van ons bungalow resort, waar alles biologisch is, en genieten we van de heerlijke gerechten uit de smakelijke keuken van Kahramanmaraş met uitzicht op het meer. Na het diner genieten we van een kampvuur onder de sterren en de volle maan, terwijl we met elkaar praten voordat we ons terugtrekken in onze kamers om uit te rusten voor de volgende dag.

Op de tweede dag beginnen we onze dag in de Döngel Life Bungalows met een traditioneel ontbijt en vervolgen we onze reis naar de Döngel-grotten, die worden versierd door ruige rotsen en kliffen. We voltooien onze wandeling die begint bij de Döngel-grotten en doorgaat naar de Kısık-vallei, de ijzige wateren van de Tekirin en eindigt in de prachtige visuele show van de Green Eye. Het is een wandeling met een laag moeilijkheidsniveau.

Na de wandeling keren we terug naar het resort voor het avondeten en wat rust. We sluiten de dag af met een kampvuur, muziek en entertainment.

Op de derde dag genieten we van ons ontbijt in het resort en maken we ons klaar voor een spannende reis naar de besneeuwde top van de Uludaz-heuvel, gelegen ten oosten van het Amanosgebergte, waar we duizenden zevenstippelige lieveheersbeestjes zullen zien. Je zult versteld staan van de rode kleurenpracht die de lieveheersbeestjes creëren wanneer ze ontwaken in de zomer, net als ijsberen die uit hun winterslaap ontwaken. We zullen de Sir Dam en de Düldül-berg bezoeken, stoppen bij het dorp Büyüksır en onderweg zullen we genieten van kersenboomgaarden.

Bereid je voor op een betoverende tour naar de Uğurböcekleri (lieveheersbeestjes) op de top van 2259 meter hoogte, waar de dansende wolken ons zullen fascineren. Vergeet vooral vandaag niet om je fotocamera  of mobiele telefoon mee te nemen om prachtige foto’s te maken omdat we boven de wolken zullen zijn en hier de zonsondergang zullen meemaken.

Op de vierde dag genieten we van het ontbijt en maken we een wandeling door de koele wateren van de Toprakhisar-kloof, waarbij we soms zwemmen en de Galgamaç-waterval en de reusachtige ketels bekijken. Daarna worden we weer terug gebracht naar ons bungalow resort voor het avondeten en wat rust.

5e Dag

Na het ontbijt in het resort maken we een wandeling van 10 kilometer op de Ağıllı-hoogvlakte, met een gemiddelde moeilijkheidsgraad. Na de wandeling keren we terug naar het resort voor het avondeten.

6e Dag

Na het ontbijt in het resort bezoeken we het voormalige Armeense nederzetting Süleymanlı (Zeytun) Village, waar we historische fonteinen, kerken en bruggen zullen zien. Vervolgens maken we een wandeling langs de met stenen geplaveide zijderoute en specerijenroute. Na deze avontuurlijke wandeling nemen we een duik in de warmwaterbronnen van het Ilıca-gebied en genieten we van een lokale specialiteit genaamd Ilıca tava.

Daarna krijgen we vrije tijd om te winkelen op de markt waar lokale producten te vinden zijn. Vervolgens verzamelen we ons bij ons busje om terug te keren naar ons hotel. ‘s Avonds sluiten we de dag gezellig af met een kampvuur, een glas rode wijn en live gitaarmuziek.

7e Dag

Na het ontbijt gaan we naar de Başkonuş Yayla, gelegen in uitgestrekte bossen waar herten leven, voor een wandeling. We beginnen bij de oude Romeinse ruïnes van Yenicekale en voltooien de wandeling door het bos, terwijl we luisteren naar het gezang van vogels. Daarna keren we terug naar het resort vanuit de Başkonuş Yayla.

We maken ons klaar voor de transfer naar de luchthaven om terug te keren naar ons eigen huis.

Kahramanmaras bergweide
waterval op een van onze wandelvakanties in Kahramanmaras
Ons vakantieverblijf
Bungalow verblijf in Kahramanmaras
Wandelvakanties turkije Kahramanmaras
Lieveheersbeestjes
Kahramanmaras bergweide
Bungalows in Karamanmaras
Wandelvakatie Turkije 2020 Amandelbloesem febr
Ondertussen aan de oever een pauze
Hiken Kahramanmaras
Zonsondergang na het hiken in de bergen in Turkije
Een bijzondere dag we hebben de mensen uit het aardbevingsgebied meegenomen de bergen in om te wandelen en een beetje hun zinnen te verzetten
Waterval kahramanmaras Busra
Thuis voor deze wandelvakantie
Uitzicht op het meer
waterval op een van onze wandelvakanties in Kahramanmaras
Thuis voor deze wandelvakantie
Lieveheersbeestjes berg Kahramanmaras
Lieveheersbeestjes berg Kahramanmaras
Lieveheersbeestjes berg Kahramanmaras
Lieveheersbeestjes berg Kahramanmaras
http://wandelvakantiesturkije.nl/wp-content/uploads/2023/07/lieveheersbeestjes-in-de-bergen-Karamanmaras-8-kopie.jpg
Een hand vol geluk wandelvakantiesturkije
Een hand vol geluk wandelvakantiesturkije Busra onze gids in de bergen
Catching the sun in our hearts
kamperen op de lieveeheerbeestjes berg
Toprakhisar canyon galgamac waterval wandelvakantie
Toprakhisar canyon galgamac
Toprakhisar canyon galgamac waterval wandelen in Turkse Canyon
waterval in Kahramanmaras
Bagage droog proberen te houden
Nog even doorzetten ! wandelvakantiesturkije Kahramanmaras
Suleymanli zijderoute Kahramanmaras wandelvakanties Turkije
Suleymanli zijdroute, gebruikt door de romeinen onderweg op onze wandelvakantie
lopen, hiking, trekking, wandelen we doen t allemaal
Agillin Kahramanmaras
Bos baskonus hoogvlakte wandelvakantie Turkije
Prachtig uitzicht
Baskonus hoogvlakte wandelvakantiesturkije
Tartaren op de hoogvlakte
Hert op de agilla bergweide
Herten op de baskonus hoogvlakte
foodtime
Agillin
Uitzicht
Als een aap in de boom ;))))