Zeilen en Yoga

Zeilen en yoga

Kom compleet tot rust met onze zeil en yoga vakantie

Groepsyoga les op t strand
Zeilen en hiken wandelvakanties Turkije
Groepsyoga les op t strand
Datca
yoga vakantie Turkse kust

Zeilen en yoga yacht

Deze zeil en yoga reis is voor kleine groepen tot 6 personen.

En dus een exclusieve vakantie in een kleine groepssetting, we varen vanuit de Haven van Datca over de kalmerende blauwe egeische zee naar diverse baaien en dorpen. Aan boord zijn 3 kamers die ieder aan 2 personen onderdak bieden, alle kamers zijn uitgerust met een natte cel

Ontspan en relax tijdens onze yoga zeil vakantie

welkom aan boord

Van harte welkom aan boord van de Ruzgar een prachtig zeiljacht voor deze ontspannen vakantie

Yoga zeil vakantie op de Egeische zee

yoga

Begin de ochtend met yoga en schuif daarna aan aan het ontbijt voor een goede start van de dag

Baaien en stranden

Onderweg stoppen we regelmatig om een heerlijke duik te kunnen nemen in het koele kristalheldere blauwe water van de Egeische zee

Zeilen en hiken wandelvakanties Turkije

zeiljacht

U verblijft op dit luxe jacht tijdens deze vakantie

Voor het hele programma lees de text onderaan de pagina

Aarzel niet en boek nu

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze te gekke vakantie

Zeilen en yoga

Ontsnap aan de dagelijkse routine en verwen jezelf met een week lang pure ontspanning en sereniteit tijdens een zeil- en yoga-vakantie vanuit het betoverende Datça in Turkije. Gedurende deze unieke reis zul je de vrijheid van het zeilen ervaren en tegelijkertijd de helende kracht van yoga omarmen. Lees verder en ontdek hoe je kunt genieten van een onvergetelijke combinatie van zeilen, yogalessen en ultieme ontspanning in een prachtige omgeving.

Dagelijkse zeiltochten: Je avontuur begint zodra je aan boord stapt van een luxe zeiljacht, je thuisbasis voor de komende week. Terwijl je langs de schilderachtige kustlijn van Datça vaart, kun je genieten van de adembenemende uitzichten op de Egeïsche Zee en de prachtige baaien. Laat de wind je zorgen wegdragen terwijl je ontspant op het dek en geniet van de rust en sereniteit van de zee. Tijdens de zeiltochten kun je ook zwemmen in kristalhelder water en de verborgen schatten van de regio verkennen.

Dagelijkse yogalessen: Naast het zeilen, biedt deze vakantie je dagelijkse yogalessen aan boord van het zeiljacht. Onder begeleiding van een ervaren yogadocent zul je de rustgevende en verkwikkende voordelen van yoga ervaren. Elke ochtend kun je je dag beginnen met een ontspannen yogasessie op het dek, omringd door de natuurlijke schoonheid van de zee. De yogalessen zijn geschikt voor alle niveaus, van beginners tot ervaren yogi’s, en zullen je helpen om zowel fysiek als mentaal in balans te komen.

Ontspanning en genieten: Na een dag vol zeilen en yoga, kun je volledig ontspannen en genieten van de luxe faciliteiten aan boord van het zeiljacht. Van ruime en comfortabele hutten tot heerlijke maaltijden bereid met verse lokale ingrediënten, alles is ontworpen om je te verwennen en te zorgen voor je welzijn. Je kunt ook genieten van rustige momenten op het dek, zonnebaden, een boek lezen of gewoon genieten van de prachtige omgeving.

 

De helende kracht van de natuur: De combinatie van zeilen, yoga en de prachtige natuurlijke omgeving van Datça zorgt voor een unieke en verjongende ervaring. Omringd door de zee, de zon en de frisse lucht, kun je diep ontspannen en loslaten wat je niet langer dient. Deze vakantie biedt de perfecte gelegenheid om je innerlijke rust te vinden, je energie te vernieuwen en te genieten van het hier en nu.

Afsluiting: Kies voor een week zeil- en yoga-vakantie vanuit Datça en geef jezelf de ultieme traktatie van ontspanning, avontuur en balans

Alavara koy
Zwemmen in de schone zee
Zeilen en hiken wandelvakanties Turkije
Luxe zeil jacht
Zeilen en hiken wandelvakanties Turkije
Yoga zeil vakantie op de Egeische zee
Yoga zeil vakantie op de Egeische zee
Groepsyoga les op t strand
yoga op t strand
Segi lima blue sea