Hiking en zeilen

Een fantastische wandel en zeilvakantie

We hebben een fantastische combinatie vakantie voor u samengesteld waarbij u optimaal van de natuur zult genieten.

Wandelvakanties Turkije November 2022 Kargi
Zwemmen in de schone zee
Zeilen en hiken wandelvakanties Turkije
Wandelvakanties Turkije Bordrubet 2023

Datca

Datca is een plaats met ongeveer 20000 inwoners vele restaurantjes aan zee en een badplaats voor de Turkse upperclass. Datca is in vergelijking met andere delen van Turkije een dure bestemming zeg maar het st Tropez van Turkije, maar dan in een bescheiden vorm. Het hele schiereiland is een groot natuurpark, ongerepte natuur, wandelpaden waar je geen andere mensen tegenkomt, Overblijvselen van de Hellenistische en de Romeinse tijd ,Datca heeft het allemaal. Datca is een luchtkuuroord tussen de middenlandse en de egeische zee in. U zult het hier zeker naar uw zin hebben.

 

Het hikers en zeil paradijs Datca

Kristalheldere baaien en een groene natuur met prachtige wandelpaden op de Carian trail.

Wandelvakanties Turkije berggeit 2019

Flora en fauna

Onderweg op onze wandelingen kunnen we geiten, schildpadden , ezels, everzwijnen en andere dieren tegenkomen, ook in het plantenrijk zijn veel kruiden zoals oregano en thijm en sali vers in de natuur te plukken

Zeilen en hiken wandelvakanties Turkije 1

Luxe zeiljacht

Tijdens de zeildagen verblijft u op dit yacht. Het bevat 3 slaapkamers met elk hun eigen natte cel.

Wandelvakanties Turkije november 2022 Kargi hiking carian way

Prachtige uitzichten

De Carian trail heeft vele prachtige uitzichtpunten onderweg, mooi om uw rugzak te vullen met vakantie herrineringen en mooie foto's om thuis te kunnen nagenieten van deze mooie reis

Green nature travel Wandelvakanties Turkije gereme hiking april 2021

Ongerepte natuur

Er zijn stukken wandelpad waar u op de trail geen andere mensen zult tegenkomen.

Ons dag tot dag programma vind u onderaan de pagina

Boek nu !

Wacht niet met boeken want er zijn slechts 6 plaatsen beschikbaar aan boord 

Zeilen en hiken op de Carian trail in een van Turkijes mooiste gebieden.

Hier vindt u alle informatie over een bijzonder sportieve samengestelde vakantie voor de maanden september en oktober. Ons zeilschip biedt een unieke ervaring met 3 kamers, elk voorzien van een eigen natte cel en geschikt voor 2 personen.

Tijdens de vakantie doet u zelf uw boodschappen in de plaatsen waar we aanleggen, en de kapitein bereidt uw maaltijden met uw ingrediënten. Als u wilt, kunt u ook met 6 personen een gezamenlijke pot maken en samen boodschappen doen.

Overdag varen we op de Egeïsche en Middellandse Zee en gaan we voor anker in de meest prachtige baaien.

Dag 1 wordt u opgehaald vanaf de luchthaven van Dalaman en naar de haven van Datça gebracht, waar u inscheept op ons luxe zeiljacht.

Dag 2 begint ons avontuur op de prachtige blauwe wateren van de Egeïsche Zee, waar we varen van Datça naar Aktur in de middag zetten we koers naar Hurmali buk waar we vanacht voor anker blijven

Dag 3 Na het ontbijt in Hurmalik in de ochtend zetten we koers naar Bencik en vandaar varen we verder naar Selimiye een schilderachtig dorpje vanavond zullen we in de omgeving van Selemiye voor anker gaan .

Dag 4 We zetten koers richting de eilanden en direk buk en daarna keren we ‘s avonds terug naar Datça voor onze laatste nacht op het jacht.

Dag 5 na het uitschepen gaan we vandaag wandelen in de bergen en vallei van Karakoy. Na onze sportieve activiteit checken we in bij ons hotel in Datça.

Dag 6 staat er opnieuw een prachtig wandelprogramma voor u klaar, van Degirmenbuku naar Knidos. Bij aankomst worden we rondgeleid door de overblijfselen van de antieke stad onder begeleiding van onze gids. Daarna brengt onze buschauffeur ons terug naar ons hotel in Datça.

Dag 7 beginnen we de dag met een anderhalf uur durende yogasessie. Daarna maken we een korte wandeling van 6 km in de Hizirsah-kloof. Vervolgens bezoeken we een zijdeatelier en een oude Griekse kerk die nu dienstdoet als cultureel centrum.

Dag 8 komt helaas alles tot een einde. Vandaag brengen we u terug naar de luchthaven van Dalaman voor uw terugvlucht naar huis.

We hopen u volgend jaar weer te mogen verwelkomen op een van onze actieve vakanties.

Kleine notitie , vanwege weersomstandigheden is het mogelijk dat de route anders gevaren wordt dit laten wij over aan de kapitein zijn professionaliteit.

Zeilen en hiken wandelvakanties turkije
EskiDatca wandelvakantie Turkije
Zeilen en hiken wandelvakanties Turkije
Zeilen en hiken wandelvakanties Turkije
Greennaturetravel degirmenbuku zonondergang Wandelvakanties Turkije
Knidos Wandelvakanties Turkije
Greennaturetravel Datca
Wandelen bij Knidos
Knidos amfi theater
Hizirsah hiking canyon
Wandelvakanties Turkije November 2022 Kargi
Zeilen en hiken wandelvakanties Turkije
Hiking the carian trail wandelvakanties Turkije
Zonsondergang na het hiken in de bergen in Turkije
Yoga
Ilayda hotel wandelvakanties Turkij
Zeilen en hiken wandelvakanties Turkije 3
Zeilen en hiken wandelvakanties Turkije 1