Turkije als wandelvakantie land!

Turkije als wandelvakantie land!

Wandelvakanties Turkije: Specialist in Goed Georganiseerde Wandelvakanties

Wandelvakanties Turkije is dé specialist in het organiseren van goed georganiseerde wandelvakanties. Ontdek Turkije te voet en geniet van adembenemende wandelroutes. Bij ons kunt u zelf uw vliegticket kopen of desgewenst kunnen wij dit ook voor u regelen. Vanaf het moment dat u in Turkije aankomt, zorgen wij voor alles.

Bij aankomst op de luchthaven maakt u kennis met uw gids, die ervoor zorgt dat u snel en veilig naar uw accommodatie wordt gebracht. Het transport van en naar het startpunt van elke wandelroute is bij al onze vakanties geregeld, waardoor u niet met een zware bepakking van herberg naar herberg hoeft te lopen. U verblijft in comfortabele 3- en 4-sterrenhotels met een familiaire sfeer. Onze hotels zijn centraal gelegen en hebben maximaal 25 kamers, zodat u kunt genieten van een ontspannen verblijf.

Tijdens uw wandelvakantie in Turkije loopt u niet alleen. Er zal altijd een gids met u meelopen die zowel Engels als Turks spreekt. Vaak is de gids ook Nederlandstalig en beheerst hij/zij zowel de Turkse als Engelse taal. Hierdoor is de communicatie altijd gemakkelijk. Na elke wandeling wordt u netjes teruggebracht naar uw hotel.

Wandelvakanties Turkije biedt verschillende reizen aan, allemaal op de Carian Trail. Met verschillende bestemmingen en jaarlijks wijzigende loopetappes vanwege de uitgestrekte 840 km aan wandelpaden. Zelfs als u voor de tweede keer naar Turkije komt, zult u met dezelfde gids nieuwe dingen ontdekken.

Onze wandelvakanties in Turkije zijn geschikt voor bijna iedereen die een beetje avontuurlijk is ingesteld. De wandelreizen worden georganiseerd in de maanden februari, maart, april, september, oktober en november. De zomermaanden zijn te warm om te wandelen. In de maanden april, september en oktober is het weer ideaal om ook een verfrissende duik in zee te nemen. Vergeet dus zeker uw badkleding niet!

Turkije staat bekend om zijn heerlijke keuken met vlees, vis en een grote verscheidenheid aan groenten. Alles is vers van het land en uit de zee. Proef de heerlijke olijven in allerlei varianten en breng ook zeker een bezoek aan de markt met zijn kleurrijke groenten en fruit.

Met het heerlijke klimaat en maar liefst 300 zonnige dagen per jaar in de regio van de Carian Trail, kunt u optimaal genieten van uw wandelvakantie in Turkije.

3 Responses

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *