Reisdatums wandelvakantie Datca

Datca 

Prijzen op basis van een 2 persoons kamer  De prijzen zijn per persoon inclusief een Nederlandse gids en de transfers van het hotel naar het startpunt van de wandelroute en terug naar het hotel en exclusief een vlucht van Amsterdam naar Izmir   ( eventueel kunnen wij deze vlucht wel voor u boeken)

1 oktober -11 oktober een 10 daagse reis inclusief alle transfers in Turkije  van en  naar het hotel op de 7 wandeldagen en een Nederlandstalige gids op de 6 wandel dagen .

11 oktober – 21 oktober een 10 daagse reis inclusief alle transfers in Turkije  van en  naar het hotel op de 7 wandeldagen en een Nederlandstalige gids op de 6 wandel dagen .

9 November -19 November een 10 daagse reis inclusief alle transfers in Turkije  van en  naar het hotel op de 7 wandeldagen en een Nederlandstalige gids op de 6 wandel dagen .

U verblijft in het onderstaande 3 sterren familie hotel in Datca en in vergelijkbare hotels in Selcuk en Mugla . U verblijft op basis van Logies en ontbijt. Het avondeten is ook bij deze reis inbegrepen maar zal niet in het hotel genuttigd worden maar in locale restaurants. Drinken bij het avondeten is niet inbegrepen en voor uw eigen rekening.

De prijs per persoon voor deze fantastische vakantie is € 1635,- per persoon dit is exclusief uw vliegticket maar inclusief alle transfers in Turkije van de luchthaven naar het hotel en terug, alle transfers op de wandeldagen, een gids die opgeleid is om in de bergen te wandelen. Inclusief entreegeld van de Antieke stad Knidos.Verblijf in 3 sterren hotels op basis van half pension. Villa anfora
Villa anfora
Villa anfora
Villa anfora
Villa anfora
Villa anfora
Villa anfora
Villa anfora
Villa anfora
Villa anfora
Villa anfora
Villa anfora
Villa anfora
Villa anfora