Excursie naar Knidos vanuit Datca € 49,-

Excursie naar Knidos vanuit Datca € 49,-

Ontdek Knidos – Dagexcursie vanuit Datca

Geniet van een onvergetelijke dagexcursie naar Knidos, een historische en prachtige locatie in Turkije. Onze excursie begint in de ochtend, rond 9 uur, wanneer we u ophalen bij uw hotel.

De rit naar Knidos duurt ongeveer 45 minuten en onderweg passeren we twee charmante kleine dorpjes. Eenmaal aangekomen in Knidos, hebben we ongeveer tot 12-13 uur de tijd om deze fascinerende plek te verkennen. Daarna maken we een schilderachtige kustrit terug naar Datca, waarbij we onderweg verschillende stops maken. We bezoeken onder andere Palamutbuku, Ovabuku en Hayitbuku, waar u kunt genieten van een drankje op een terras, door het dorp kunt wandelen of een verfrissende duik in de zee kunt nemen. U heeft ruimschoots de tijd om prachtige foto’s te maken op bijzondere locaties en om te ontspannen.

De zee is op de meeste plaatsen kristalhelder en dit gebied behoort tot de schoonste delen van Turkije. Tijdens de excursie zorgen we ervoor dat u voldoende gelegenheid heeft om te genieten van deze prachtige omgeving en adembenemende uitzichten.

Inclusief in de excursie is een heerlijke lunch in Palamutbuku. U heeft de keuze uit een tosti met soep of een traditionele Turkse maaltijd, bereid met verse ingrediënten.

Tevens is de entree van Knidos inbegrepen bij de excursie. U kunt op uw gemak de historische overblijfselen verkennen en meer te weten komen over de rijke geschiedenis van deze bijzondere plek.

Drankjes en persoonlijke uitgaven zijn exclusief en komen voor eigen rekening.

Aan het einde van de dag, rond 16:30 uur, wordt u weer teruggebracht naar uw hotel, met vele mooie herinneringen aan deze geweldige dagexcursie.

Om deze excursie te boeken, kunt u contact opnemen met Janet via telefoonnummer 0090-(0) 546 446 13 91 (ook via WhatsApp beschikbaar) of u kunt persoonlijk langs komen bij ons kantoor in het centrum van Datca.

Carian trail palamutbuku
Knidos amfi theater
Knidos
karian hiking pad Knidos
Palamutbuku 2022
Haven van Knidos wandelvakantie carian trail
Knidos carian trail wandelvakantie Turkije
Knidos tour oktober 2021
Hiking Knidos Carian trail
KnidosWandelvakanties Turkije Green nature Travel knidos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *